Ærtesten 8-16 mm. er god til indkørsel

Når man anlægger ærtesten kan man vælge mange forskellige typer af sten. Typeforskelle såsom forskellige farver og nuancer. Derudover kan man få forskellige størrelser på ærtestenene også. Ærtesten i størrelsen 8-16 mm. er en særlig udmærket størrelse sten, når der skal anlægges ærtesten i en indkørsel eksempelvis. Ærtestenene på 8-16 mm. er særligt egnede til indkørsler, fordi de har en størrelse, som gør at de er små og fine at se på, når de er anlagt, men de er ikke så små, at de sidder fast i ens bildæk, når man kører op ad sin indkørsel. Dette finder rigtig mange tiltalende, når de vælger størrelse af ærtesten, fordi ærtestenene dermed er ikke er til gene i størrelsen 8-16 mm.

 

Ærtesten 8-16 mm. små men store

Ærtesten i størrelsen 8-16 mm. er altså små og fine i størrelsen, men ikke så små, at de er til gene i rillerne på ens bildæk, når man kører op ad sin indkørsel. Dette er altså værd at have med i overvejelserne, når man vælger hvilke ærtesten, som man ønsker at købe og anlægge. På havehandel.dk/produkt-kategori/sand-og-grus der kan man købe disse 8-16 mm. ærtesten i forskellige typer og farver. Mulighederne på denne hjemmeside er mange, og leveringsmulighederne lige så.

Ærtesten 8-16 mm. en typisk størrelse

Ærtesten 8-16 mm. er den typisk solgte størrelse ærtesten. En af grundene er som nævnt, at stenene ikke sætter sig fast i rillerne på sine bildæk. Desuden kan man også overveje ved køb af ærtesten, hvilken type sten man er til. Ærtesten af materialet sø er ofte lidt afrundede i kanterne, hvilket kan være smart, hvis man ofte cykler ind i sin indkørsel. Dette idet jo mindre skarpe kanterne er på ærtestenene, desto mindre chance er der for at ens cykel punkterer, når man cykler på ærtestene.