Ærtesten til alle landsdele – også på Fyn

Ærtesten kan bruges til alverdens. I ens indkørsel eller langs soklen på et hus. I jordbede eller på gårdspladser. Mulighederne er mange. Flader belagt med ærtesten vil nogle mene ser mere landlige og hyggelige ud end eksempelvis flader belagt med fliser. Man kan altså betragte ærtesten som et alternativ til fliser eller lignende. Det er meget individuelt hvilken type belægning man vælger. Det afhænger af hvad stil og udtryk man ønsker at opnå. Ærtesten bliver købt og brugt på Fyn, Sjælland og Jylland; ærtesten bruges faktisk i alle dele af Danmark.

 

Levering af ærtesten på Fyn

Ærtesten leveres mange steder i landet. Man kan blandt andet fra havehandel.dk/produkt-kategori/sand-og-grus bestille ærtesten og få dem leveret til sin bolig på Fyn, hvis dette ønskes. Leveringstiden sigtes efter at være så kort som mulig. Skal man have leveret ærtesten til Odense centrum eksempelvis, da er leveringstiden 1-3 dage. Det vil sige, at bestiller man ærtesten herfra, da er der rig mulighed for at komme hurtigt i gang med at få lagt sine ærtesten, hvad end formålet er.

Ærtesten på Fyn kan fås i forskellige nuancer

Ærtesten kan fås i mange forskellige nuancer. De kan fås i røde eller brune nuancer, det afhænger af hvor i landet ærtestenene kommer fra. Ærtesten kan også fås i blå, hvide og sorte nuancer med en lidt mere rund og blank form end de rødbrune. Idet der er mulighed for at have præferencer for farverne af ærtesten, da er der mulighed for at skabe et unikt look ved anlægning af ærtesten. Et look der eksempelvis kan stemme overens med det valg af farver, som man har købt sine havemøbler eller blomster i. Forestil dig en lille hyggelig bondegård på Fyn med ærtesten belagt i gårdhaven. Nuancerne af ærtesten er de blå, hvide og sorte nuancer, havemøblerne er af lyst træ og blomsterne i varme rødlige farver. Ren idyl. Havde gårdhaven nu været belagt med fliser, da ville udtrykket ikke have været det samme. Langt fra. Med ærtesten er der altså mulighed for at skabe et udtryk og en stemning forskellig fra flisebelægninger og andet.