Priser på ærtesten varierer

Ærtesten er anvendelige i eksempelvis indkørsler, langs huses sokler, i jordbede, på gårdspladser og gangstier. Mulighederne er mange for brugen af ærtesten. En grund til at vælge ærtesten er, at de blandt andet kan holde ukrudt ude. Derudover sætter ærtesten sig ikke fast i bildækkene, når man kører ind i sin indkørsel belagt med ærtesten. Men så er spørgsmålet hvad koster disse smarte ærtesten?

 

Hvad er priserne på ærtesten?

Priserne på ærtesten kan variere. Hvad ærtesten koster afhænger blandt andet typen af ærtesten, og derudover mængden af sten, som man skal bruge. På havehandel.dk/produkt-kategori/sand-og-grus sættes priserne som udgangspunkt efter, om man ønsker et tiplæs leveret eller en bigbag leveret. Priserne på ærtestenene, der er angivet på hjemmesiden, de er som oftest inklusiv moms og levering. Leveringstiden sigtes efter at blive holdt på et minimum, så man kan få lov til at benytte sig af sine indkøbte ærtesten hurtigst muligt efter bestillingen.

Hvad koster de forskellige typer af ærtesten?

På siden udbydes følgende typer af ærtesten: Ærtesten i bakkemateriale, der er vasket og ærtesten i materialet sø. Begge typer er 8-16 millimeter hvad angår størrelsen. De vaskede ærtesten i bakkemateriale kan bruges til at ligge i indkørsler, til lægning af dræn og til at blande i beton til gulvstøbning med mere. Ærtesten i materialet sø kan bruges til præcis samme formål som ovenstående. Det der er forskellen, der er at ærtesten i materialet sø kommer fra havet og derfor er i andre nuancer med rundere og mere blanke former end førstnævnte type ærtesten. Førstnævnte type ærtesten betragtes som de mest almindelige. Idet ærtesten i materialet sø derfor er mere sjældne, da er prisen for disse en smule højere end for de almindelige ærtesten. Altså opsummeret koster ærtesten i materialet sø lidt mere end ærtesten i bakkematerialet der er vasket, hvilket man kan have med i sine overvejelser, når man køber ærtesten.