Ærtesten i bigbags er smarte men tunge

Når man benytter sig af ærtesten, da er der oftest tale om belægninger af store flader, hvilket betyder at der skal rigtig mange mængder af ærtesten til. Hertil er det smart at anskaffe sig ærtesten i bigbags. Bigbags er en meget stor pose, hvori ærtestenene leveres. En pose i et meget kraftigt og slidstærkt materiale, idet posen skal kunne rumme en stor mængde ærtesten. Ikke blot mængder af mange kilo, nej mængder såsom ton.

Levering af ærtesten i bigbag

Idet ærtesten i bigbags er så stor en størrelse og tung en størrelse, da bestilles de ofte med levering. Hvortil leveringen ønskes dette er individuelt afhængig af køber. På havehandel.dk/produkt-kategori/sand-og-grus da leveres ærtesten i bigbags oftest ved en boligs grundskel, hvilket oftest er ved kantstenen af en bolig. Denne type levering foregår ved aftipning. Dog er der også mulighed for levering med kran, hvis man ønsker ærtestenene i den store bigbag leveret specifikt hvor de skal bruges eksempelvis.

 

Betingelser for levering af ærtesten i bigbags

Grundet den tunge tunge vægt, som ærtesten i bigbags har, da skal man være opmærksom på et par ting ved levering. En betingelse for levering er eksempelvis, at er der ikke må være flisebelægning hvor ærtesten i bigbags leveres, dette fordi fliserne kan gå itu. Fliserne kan simpelthen briste grundet den tunge vægt. Underlaget skal altså kunne bære vægten fra ærtestenene i bigbags. Et egnet underlag kan være en asfalteret vej eksempelvis. Ønskes ærtestenene leveret med en kran, da må den højde en bigbag skal løftes over maksimum være 3 meter, og derudover er den maksimale længde fra kranens centrum sat til at være maksimum 8 meter. Disse forbehold er simpelthen til for at kranen kan holde til leveringen. Derudover skal lastbilen kunne levere fra et underlag, som kan holde til vægten fra både kranen og ærtestenene i bigbag.