Ærtesten på Sjælland i gårdhaver

I centrum af København der er der umiddelbart et begrænset antal af indkørsler med anlagte ærtesten. Dette kan skyldes mange ting. Blandt andet kan det skyldes den tætte bebyggelse, der er så mange steder i byen; altså at der ikke er store indkørsler tilknyttet de tætliggende bygninger i storbyen. Derudover er de små fine ærtesten på gaden måske ikke det mest fordelagtige og hensigtsmæssige hvad angår naboers tilfredshed eksempelvis. Ærtesten i København er til gengæld set mange steder i gårdhaver, i og omkring blomsterbede og andet. En grund hertil kan være, mange synes, at ærtestenene giver et fin hjemligt og landligt udtryk, hvilket kan være tiltalende som kontrast til byens larm og jag i en storby som København. Generelt set er ærtesten dog at finde mange steder på Sjælland som samlet landsdel.

 

Ærtesten på Sjælland, Fyn og i Jylland

Anlægninger af ærtesten foregår alle steder i Danmark; på Sjælland, Fyn og i Jylland. Anlægningen af ærtesten i storbyer er måske ikke ligefrem det mest udbredte sammenlignet med anlægning af ærtesten udenfor storbyerne og på landet. Ærtesten skaber en hyggelig stemning. Ved landlige ejendomme fremhæver ærtesten ofte det idylliske aspekt ved en bolig, i storbyer kan ærtestenene agere som en slags kontrast til stress og jag. I en gårdhave anlagt med ærtesten i København centrum kan man eksempelvis skabe en form for helle, hvor man kan få ro og hygge, selvom gaderne udenfor er præget af liv alle døgnets timer.

Levering af ærtesten på Sjælland

Ærtesten leveres rundt omkring i hele landet. Fra hjemmesiden havehandel.dk/produkt-kategori/sand-og-grus kan man bestille ærtesten og få dem leveret hjem til sin bolig i hele landet. Får man leveret ærtesten på Sjælland som eksempel, da sigtes derefter at opnå kortest mulig leveringstid. Ønsker man ærtesten leveret til København Ø, da lyder leveringstiden på 0-3 dage. Det vil sige, at med denne korte leveringstid, da er der rig mulighed for at komme hurtigt i gang med at få anlagt sine ærtesten, hvad end formålet er, og hvor i landet det er.