Man kan selv hente ærtesten

Ærtesten bruges som oftest til belægning på store flader. Hertil følger store mængder af ærtesten. Meget store mængder. Her er det mest fordelagtigt at få mængderne af ærtesten leveret. Det hænder dog, at nogle kunder kun ønsker en mindre mængde ærtesten. Mængder af ærtesten de derfor selv kan hente. Hvis man blot ønsker en belægning af ærtesten omkring et lille bed eller lignende, da er der ikke grund til levering af ærtesten i store bigbags eksempelvis, hvorfor det kan være lige så fint at hente ærtestenene selv.

 

Hvorfor selv hente ærtesten fremfor levering

Rigtig mange vælger at få deres indkøbte ærtesten leveret. Fra havehandel.dk/produkt-kategori/sand-og-grus er der eksempelvis rigtig nemme og bekvemme leveringsløsninger. Men man kan som nævnt også vælge at hente ærtestenene selv; hertil er det praktisk at være i besiddelse af en trailer. For selvom man ikke skal indkøbe de store mængder ærtesten, da er de stadig tunge. Tungere end man lige tror ved første øjekast. Derfor anbefales det altså, at man anskaffer sig en trailer, når man selv henter ærtesten, så ens køretøj under fragten ikke tager skade.

 

Når man selv henter ærtesten fra den leverede bigbag

Ærtesten leveres ofte i bigbags. Disse er bekvemme beholdere for ens ærtesten, så man holder styr på den leverede mængde. Dette er i særdeleshed belejligt, når man får leveret ærtesten ved ens vejkant, så ens naboer ikke bliver generet af omstrejfende ærtesten på gaden. Fra den leverede bigbag, da skal man så selv hente ærtestenene og fragte dem hen til det sted, hvor ærtestenene nu skal bruges på ens grund. Her er en trillebøre smart at benytte, idet man hermed selv kan hente større mængder af ærtesten ad gangen. Desuden er der mulighed for at skåne ens ryg og generelt ens krop bedst muligt, når man benytter sig af en trillebøre, grundet trillebørens hjul, der letter løftet.